What’s Your Soundtrack?

If Your Life Was a Movie, What Would Your Soundtrack Be?

Here’s how it works:
1. Open your library (iTunes, Winamp,
Media Player, iPod, etc)
2. Put it on shuffle
3. Press play
4. For every question, type the song
that’s playing
5. When you go to a new question, press
the next button
6. Don’t lie and try to pretend your
cool…just type it in man!

1. OPENING CREDIT
London Symphony Orchestra – Bendera
2. WAKING UP
Back-on – Chain
3. FIRST DAY AT SCHOOL
Iwan Fals – Negeriku
4. “THE RELATIONSHIP”
Dragonforce – Through Fire and Flames
5. BREAKING UP
Too Phat ft. Dian Sastrowardoyo – Alhamdulillah
6. PROM
Ludwig Van Beethoven – Piano Concerto no. 5
7. FALLING IN LOVE
Johann Strauss – Blue Danube
8. LIFE
Muse – Can’t Take My Eyes Off Of You
9. MENTAL BREAKDOWN
J-Rock – Cobalah Kau Mengerti
10. DRIVING
RSP – Kansha
11. FLASH BACK
Slank – SBY
12. GETTING BACK TOGETHER
Incognito – Everyday
13. MARRIED
Wolfgang Amadeus Mozart – The Marriage of Figaro Overture
14. BIRTH OF CHILD
George Gershwin – An American in Paris
15. FINAL BATTLE
Haddad Alwi – Insan Utama
16. DEATH SCENE
Champion League – Champion League Hymn
17. FUNERAL SONG
Manila Symphony Orchestra – Mission Impossible Theme
18. END CREDIT
Soul ID – Branuday

====================
What’s your Soundtrack v.2?

1. What u’ll answer if your friend asks: “Is this okay”?
Answer : Nidji – Laskar Pelangi
2. Describing my personality
Answer : Drew – Unromantic
3. What do you like in girl?
Answer : Trix, Flix and Shaggydog – Like A superstar
4. How do you feel today?
Answer : Symphony no 9 in D minor Overture Ode to Joy
5. What is ur motto?
Answer : Hate that I Love You – Rihanna NeYo
6. what your life’s purpose?
Answer: Pantai Suatu Maha Karya – Shaffix
7. what friends think of you?
Answer: We won’t go down – michael heart
8. very thinking often about?
Answer: The Moment – Kenny G
9. What is 2+2?
Answer:Supermassive blackhole-muse
10. best friend?
answer: substream – kyoto jazz massive
11. the person I like?
answer: my first, my last, my everything – barry white
12. life story
answer: incognito – nights over egypt
13. grow up?
answer: be mine – aditya
14. funeral song?
answer : barry manilow – can’t smile without you
15. dance wed?
answer: heaven-maliq and the essentials
16. when i see person i like?
answer: gradasi – pematang
17. hobby?
answer: satu misteri – brothers
18. biggest secret?
answer: a nightingale sang in berkeley square – manhattan transfer
19. worst thing could happen?
answer : now and forever – westlife
20. makes me cry?
answer: have you ever seen the rain – ccr
21. makes me laugh?
answer: sesal saja tiada guna -shaffix
22. what things usually you regret?
answer: tak bisakah – peterpan
23. will you ever get married?
answer: para tu amor-juanes
24.what scares you most?
answer:flower of scotland – royal scotland dragoon guards
25. what will you post this as?
answer : hanya untukmu – ran

7 thoughts on “What’s Your Soundtrack?

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s